Budapest Bullitt nagyhatalom

2020 október 08
Budapest Bullitt nagyhatalom

Jászberényben is szalad már Bullitt. Ha te is szeretnél egy ilyet vagy csak a vázszettet amire magad építkeznél, csak szólj és segítünk, mert a Hajtás Pajtás a magyarországi forgalmazó.

Bár Jászberény és nem Budapest, de terjed a cargozás és ez a lényeg. Tamásék már túl is vannak az első 3000 kilométeren, mindenki boldog, a két kis főnök pedig élvezi a  közlekedést és az utcai népszerűséget. A napi bölcsi-ovi körökön túl a nagybevásárlásoknál is garázsban marad a kocsi. A dán Bullit csomagterére ezúttal saját készítésű kiegészítők kerültek. Aki szeretne ilyen Bullitot, vagy a fejlécünkben található Babboe valamelyik változatát, szóljon és segítünk a beszerzésben.

Segíts a civileknek!
Ne legyél közömbös! Ha te is adózol, támogass civil szervezeteket, mert nagy szükségük van ránk, nekünk meg rájuk. Mi a kerékpáros közlekedés fejlődéséért rengeteget dolgozó Magyar Kerékpárosklubot, és az első magyar nonprofit közösségi adót, a Tilos Rádiót ajánljuk. Segíts te is a kedvenc civil szervezeteidnek ajánlással, hadd erősödjenek!
További infók