Rólunk

20 éve szereljük a Hajtás Pajtás biciklis futárok kerékpárjait


Ma már bárki hozhatja hozzánk szereltetni a bringáját, márkától függetlenül nagy szakértelemmel és gyorsan szerelünk! A szerviz mellett bringabolt is van. Nézz be hozzánk, kövesd akcióinkat! Amennyiben kérdésed merül fel, vagy valamit nem találsz, amire szükséged van, hívj minket vagy üzenj nekünk.
Hátszelet mindenkinek!

Pajtás biciklibolt
1074 Budapest, VII. kerület Király utca 83
Tel: +36 20 669-7955
E-mail: szerviz@hajtaspajtas.hu
Nyitva tartás:
hétköznap: 9:00-tól 18:00-ig
szombat: zárva


KISOKOS

Jó tudni

Bringák

Választhatsz 26-os hegyi kerékpárt, könnyű országútit, vagy városi közlekedésre és túrázásra is alkalmas trekkinget.

Lakatok, zárak

A városi kerékpározás elengedhetetlen tartozéka egy jó minőségű lezáró. A lezárók ára és súlya egyenes arányban van biztonsági jellemzőikkel.

Bukó, ruházat

A bukósisak életet menthet! Különféle fazonú bukók közül válogathatsz, és jó, ha van egy vízhatlan kabátod, egy strapabíró kesztyűd, kamáslid.

Lámpák

A lámpa, villogó nem csak hasznos, de a kressz szerint kötelező kelléke a kerékpározásnak. Használhatunk dinamós lámpát, vagy elemes, ledekkel működő kis fogyasztású fényforrásokat is.

Hajtóművek, kerekek

Ajánlott az ipari csapágyas úgynevezett monoblokkok használata. És mi kell a jó kerékhez? Nem nehéz kitalálni. Jó agy, jó felni, és jó küllő!

Váltók, fékek

Mivel nem egyedül közlekedünk, a kifogástalanul működő fék fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni.

Segíts a civileknek!
Ne legyél közömbös! Ha te is adózol, támogass civil szervezeteket, mert nagy szükségük van ránk, nekünk meg rájuk. Mi a kerékpáros közlekedés fejlődéséért rengeteget dolgozó Magyar Kerékpárosklubot, és az első magyar nonprofit közösségi adót, a Tilos Rádiót ajánljuk. Segíts te is a kedvenc civil szervezeteidnek ajánlással, hadd erősödjenek!
További infók